FREE SPINS UTAN INSÄTTNING PÅ NYA NETENT SPELET ALIEN 24, 25, 26 APRIL

aliens video slot

 

FREE SPINS PÅ NYA ALIENS HOS VERA&JOHN IDAG 24, 25, 26 APRIL

Vera&John har lanserat det nya NetEnt spelet Aliens och det innebär en massa free spins till alla befintliga spelare som har varit aktiva och gjort insättningar hos Vera&John, antalet free spins som delas ut är olika beroende på hur aktiv du har varit, vi fick hela 50 FREE SPINS på Alien, för att se hur många free spins du har logga in till Vera&John och öppna upp Aliens för att se hur många Free spins som du har

LOGGA IN TILL VER&JOHN>>>

NYA SPELARE FÅR 10 FREE SPINS PÅ STARBURST UTAN INSÄTTNING VIA DENNA LÄNK>>>

Aliens slot

Net Entertainment har i samarbete med 20th Century Fox skapat videoslotten Aliens. Spelet är baserat på de oerhört framgångsrika Aliens-filmerna vilket gör denna slot till ett spänningsfyllt och utomjordiskt äventyr.

Spelaren tar sig igenom spelnivåerna och har i uppdrag att överleva attackerna från utomjordingarna och till slut döda drottningen. Spelet är fullpackat med vinstmöjligheter och innehåller Re-spins, Wild-ersättare, samlings-Multiplikatorer och en jättebonus när spelaren tar kål på Drottningen. Det är verkligen ingen brist på action!

Slotten innehåller fem hjul, 15 vinstlinjer och tre olika spelnivåer; The Search, The Encounter and The Hive, som alla är baserade på den klassiska Aliens-filmen från 1986.

På Nivå 1 – The Search (huvudspelet) har spelaren i uppdrag att söka igenom spelet efter utomjordingar och samla vinst-symboler. Alla symboler som hamnar på en vinstgivande insatslinje läggs till i spelarens Alien Activity Meter och ökar Multiplikatorn med ett. Alien Activity Meter har nio nivåer och målet är att nå den högsta nivån med den högsta multiplikatorn för att nå till Nivå 2 – The Encounter.

Nivå 2 – The Encounter är en gratisspel-nivå där man har en garanterad vinst på varje snurr så länge spelaren överlever attackerna från utomjordingarna! Multiplikatorerna från nivå 1 följer med till denna nivå och multiplicerar vinsterna från de vinnande symbolerna. Ammunitionssymbolerna kommer slumpmässigt fram på det mittersta hjulet, laddar spelarens Ammo Clip och aktiverar Re-spins.

På Nivå 3 – The Hive har spelaren en enda uppgift, det är att krossa Drottningen och hennes näste innan utomjordingarna lyckas få fatt i en. Om spelaren lyckas döda Drottningen är bonusvinsten enorm, hela 240 gånger sin insats!

Om detta inte har fått dig att storkna av spänning så kan vi berätta att din puls kommer att dubblas när du sätter igång och spelar. Den realistiska 3D-grafiken och den intensiva ljudupplevelsen kommer göra att du sitter som på nålar.

Förbered dig på att fightas mot utomjordingarna och gå in på Vera&John Casino för att få uppleva det mest rafflande utomjordiska äventyret som någonsin skådats!

NYA SPELARE FÅR 10 FREE SPINS PÅ STARBURST UTAN INSÄTTNING VIA DENNA LÄNK>>>

24 Apr 2014