SPELA GRATIS CASINO MED 100 FREE SPINS OCH VINN EN TV IDAG 16, 17, 18, 19 JUNI

Njut av fotbollsfinalen på en sprillans ny 55” TV 

KARAMBA GER 100 FREE SPINS TILL NYA SPELARE  

Med all spänning i Brasilien under den kommande månaden, har Karamba.com skapat en rad olika dragningar som ger spelare multipla chanser att kamma hem en storbilds-TV att följa fotbollen på, liksom flera tusen i bonuspengar.

Ända fram till gruppspelen, får spelare en lott för varje insättning de gör. Liksom en sprillans ny 55” TV som första pris. De kommande 5-i-topp delar €1,000 i bonuspengar och de första 100 spelarna får komma till chatten efter en avslutad dragning för ett exklusivt bonuserbjudande.

“Vi formade dessa dragningar för att ge våra spelare ett smakprov på det extravaganta som upplevs i Brasilien just nu. Sedan fotbollsspektaklen i Sydafrika 2010, visste vi att många av våra medlemmar skulle följa matcherna hemma – och finns det något bättre sätt att följa fotbollen på än på en sprillans ny 55” TV?” Sa en talesman för Karamba.

Karamba kommer att vara i fotbollsruset ända fram till den sista slutvisslan den 13:e juli och vi är otroligt glada över att det är dessa nöjesfyllda dragningar som kickar igång vårt firande.

 

Om Karamba:

Karamba.com är den ledande leverantören av spelautomater som stöds av AspireGlobal. De engagerar sig i att leverera det mest rättvisa, säkra och mest underhållande spelautomaterna, skraplotter och snabbspel på nätet. Utöver en välkomstbonus på upp till €200, får alla spelare 20 free spins när de registrerar sig, och får en äkta Karamba upplevelse utan någon extra kostnad!

REGISTRERA DIG FÖR 20 GRATIS FREE SPINS HÄR>>>>

 

 

 

16 Jun 2014